sveng
Fa vores Nyhedsbrev
Email Newsletter icon, E-mail Newsletter icon, Email List icon, E-mail List icon
Tandhjul

Hjælp

Ser layoutet mærkeligt ud?
Denne hjemmesiden ses bedst med Internet Explorer 7 (IE7) eller Firefox. (Explorer 6 er et mareridt for webdesignere da den ikke følger internationale standarder). Firefox er gratis og fåes her.

PDF filer: For at downloade og læse .pdf filer - som f.eks. vejen til Frederikslyst eller vores artikler - skal du have Adobe Acrobat Reader. Den kan downloades gratis her: Acrobat Reader. NB! Bruger du Firefox skal du have et særligt plug-in for at kunne læse og downloade .pdf filer. Se evt her.

Skriftstørrelse: Du kan ændre skriftstørrelsen på vores hjemmeside. I windows XP og Firefox holder du control(Ctrl) nede og trykker på enten - eller +.
NB! Vær opmærksom på, at når du ændrer skriftstørrelsen, så kan underpunkterne i menuen ovenfor se lidt mærkelige ud, men de skulle stadig fungerer.

Kontakt os endelig med evt. forslag/feedbak til denne side, eller hele hjemmesiden. På forhånd tak.